2014. szeptember 18., csütörtök

10+0

Eleg gyorsan telik az ido, most még nem bánom, de tudom, hogy lesz majd, amikor jo lenne lassítani. Tegnap voltam háziorvosnál, leadni a leleteket meg együtt örömködni. :)
Majd október 2-àn megyek vérvételre, mert jövő heten szabadságon vannak. Ekkor csinálja meg a belgyógyászati vizsgálatokat is. Jövő szerdán fogorvos, kedden védőnő. Holnap klinika, mert kell a táppénzes javaslat a háziorvosnak és azt az orvosom a maganrendelesen nem tudott adni...D. dolgozik, de egyedül nem nagyon merek bemenni kocsival a klinikaig, max lerakom a kocsit a metrónál, onnan meg elvileg kb negyed óra.
Verzes azóta nem volt szerencsére, es különösebb hasfájás sem. Azert néha ugy tudok aggódni, hogy mindkét picurral minden rendben van e? Gyakorlatilag most a következő ultrahang a down szűrés, október 6àn. Az még két es fél hét! A nagy kérdés: menjek e el a betöltött 12 hèt elott egy ultrahangra valahova? Ezen kattogok. Egyrészt ugy gondolom, hogy biztosan minden rendben lesz, de ott motoszkál a kétség: biztosan..? D. Véleménye az, hogy fölösleges a plusz vizsgálat, biztosan minden rendben van. Én még ràgódom ezen picit.

3 megjegyzés:

  1. Hát tényleg nagyon gyorsan telik.
    Én azt hiszem minden UH lehetőséget megragadnék és 'ultrahangtól ultrahangig' élnék. Viszont az is stresszes tud lenni hogy mindig van egy vizsgálat amitől félni kell.

    VálaszTörlés
  2. Hány hetesen+naposan láttátok őket UH-n? Én ha szomorú okkal is, de örülök végül, hogy közel 11 hetesen kellett a dokimhoz menni, pont úgy jött ki az első trimeszterben a "2 hetente lássuk" időzítés. De persze igen, az a 12 heti nagy genetikai uh és vizsgálat a nagy vízválasztó úgyis. Ettől függetlenül legközelebbi terhességemnél ugyanígy fogok tenni, ha baj van, akkor akár tudjam időben ösztön bennem erősebb. Nálad minden ok lesz!!! :)

    VálaszTörlés