2014. december 24., szerda

Karácsony

Békés, boldog ünnepet kívánok minden kedves olvasómnak! :)

Nekem most nem jelent sokat ez a karácsony. Készülni sem tudtam,sem testileg sem lelkileg. Valahogy most semmi nem olyan mint lenni szokott. No majd jövőre a ket kislanyunkkal...mennyire más lesz akkor. 
A családom majd 28-àn jön, talan akkor lesz egy kis karácsonyi hangulatom. 

Annyira letaglóz ez a csípő fajdalom...azt hiszem, el kellene gondolodnom azon, hogy miert történnek velem ezek a dolgok? Vajon van valami oka? Vagy csak véletlen minden?

8 megjegyzés:

  1. Csipofájdalomra én arra tudok gondolni hogy mivel amugyis lassitanod kellett a terhesseg miatt, hat a tested kisse fajdalmasan de ugy latszik besegit ebben. Remelem azert javul a dolog hamar. Azert probaljon meg ez a karacsony neked is boldog lenni :) en terhes sem vagyok, megsincs nalunk semmi a karacsonyfan kivul :D ha ez vigasztal még fozni se fogunk pedig mindketten szakacsok vagyunk :D Kellemes Unnepeket es olellek am ;)

    VálaszTörlés
  2. 28-ra szupi kari hangulatot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. Cic, Neked is boldog Karácsonyt! Sajnálom nagyon, hogy most újabb dolog kínoz, mindenképp fordulj dokihoz (ortopédia?), hátha nem egyedI az eseted, és van megoldás rá! Pihenj továbbra is, ez most a legfontosabb a 2 csöppség és magad érdekében, lesz még elég Karácsonyi készülődés az életetekben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp megyek orvoshoz, de az ünnepek miatt most csak a surgossegire tudnék menni. En pedig szakorvoshoz szeretnék menni, aki ért is a problémàmhoz. Egyebkent hívtam az ortopediai klinikát, ott nincs ügyelet, át irányítottak a Janos kórházba, de onnan meg illetékességi hiányában küldtek el telefonon, mondván hogy en a Merényi kórházhoz tartozom. Na oda meg nem mennék...szóval most muszaj vàrnom és tűrni, szenvedni...remelem 27-én szombaton valaki tud fogadni.

      Törlés
  4. Boldog Karácsonyt! A hangulat miatt ne aggódj, jövőre tényleg teljesen más lesz minden négyesben. :-) Remélem semmi komolyat nem jelent ez a fájdalom! Pihenj, készülődik helyetted idén más....:-)

    VálaszTörlés
  5. Boldog karácsonyt! :)
    Nem értek hozzá, terhes sem voltam még, de nem lehet, hogy mivel a babáknak hely kell, a csontjaid elmozdulnak és talán gyorsabb ütemben is a két baba miatt vagy épp emiatt talán becsípődött egy ideg is? Arra is gondoltam, amit a Marcsy írt feljebb, hogy lehet, hogy lassítanod kell a tempón a babák érdekében és a szervezeted így jelez? Csak hangosan gondolkodom..
    Remélem minél hamarabb találnak megoldást és jobban érzed magad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, akar lehet ez is. Talan még jobban is el tudnam fogadni, és nem kinozna olyan gondolat, hogy ugye nem fogok így maradni?
      Amennyit az én kincseim mocorognak, elhiszem, hogy akàr óránként rendezkednek odabent!

      Törlés
  6. Szia Cicmorgó,
    nálunk csak egy csajszi van a pocakban, de már most (betöltve a 20. hetet) leszakad a derekam. Biztos, hogy ő rendezkedik odabent, mert eddig ilyen baj nem volt...

    Boldog Ünnepeket!

    VálaszTörlés