2014. július 27., vasárnap

Fura nap

A mai egy igazán fura nap volt. Olyan nyomott voltam egész nap, eső elött es eső utan is. Meg úgy semmi nem volt jo a hangulatomnak. :) a hőhullámaim még mindig nem múltak el, pedig màr ugye nincsenek hormonszurik. A mellem nagyon fàj, ma reggelre nem fàjt màr annyira, de napközben igencsak visszatért. Estére a hasam bekeményedett, vettem be magnéziumot, talán az segített egy kicsit. Mensi fájdalmak ma nem voltak, inkább az a fajta fájdalom, mintha izom láz lenne a hasamban. A pisilés utáni fájdalom még mindig megvan, gondolom ez még  a leszivàs miatt van.
Ma pozitív érzéseim vannak- egyébként, de ez mint tudjuk, napról napra változik. De még nagyon az elején vagyunk, vànszorog az idő.
Néha úgy meg kívánom a boldog tudatlanságot. Pl. Kibírni, hogy nem olvasok össze vissza mindenféle hülyeséget, nem tudni, hogy mennyi hőnek kell lennie, mit jelent, ha elmúlik a mellfeszülés, stb...csak úgy lenni, nem agyalni, kikapcsolni. Biztosan van rajtam is valahol elrejtve egy ilyen gomb, csak meg kell keresni!

2 megjegyzés:

  1. Biztató tünetek mindenképp! :) A pisilés utáni fájdalom olykor nálam is van. Napoztál végül? :) Holnapra jó közös programozáat Anyuddal! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem volt éppen napozós idő tegnap, így sajnos nem :( viszont kb három perc alatt bugyiig vizesre àztam ;)

    VálaszTörlés