2015. január 21., szerda

Ismét idebent

Tegnap reggel óta ismét kórházban vagyok. Hétfőn saját orvos megvizsgált és megállapította, hogy a méhnyak 3 cm helyett kb 1 cm, azaz meg van rövidülve. Mondtam neki, hogy nagyon sokat keményedek, azt mondta, ennek a következménye. Jobbnak látta, ha be jövök és felügyelet alatt vagyok. a szuper vernyomasom egyből szar lett, most megint dopegyt és a napi tortúra, hogy méregetik. 
Holnap lesz uh, meglátjuk, mi van a csajokkal. Majd írok még. 

9 megjegyzés:

  1. Ó Cic, sajnálom, de a lányok érdekében úgy látszik jobb, ha karnyújtásnyira vagy a dokiktól. Inkább ne legyen szükség rá, csak a biztonság érdekében. Kitartást drága!

    VálaszTörlés
  2. Én is csak az tudom mondani, hogy kitartást! Hallgass zenét, rádiót, nézz filmet laptopon füldugóval, próbáld kizárni a világot és nem idegeskedni!

    VálaszTörlés
  3. Jaj Cic, de sajnállak. Én iszonyúan utálom a kórházat, én is félek hogy mikor kerülök be és tökéletesen megértelek. Csak azt remélem hogy hátha most is kiengednek még egy kis időre 1-2 héten belül és veled együtt számolom a napokat amit még ki kell várnod a Lánykáid megszületéséig.
    Gondolok Rád és sok erőt kívánok hogy elviseld azt a lehangoló közeget.
    Most milyen szobában vagy? Sikerült valami olyan hely ahol kevesebb ember jut egy fürdőszobára?

    VálaszTörlés
  4. Cic, kitartás! Gondolunk Rátok ezerrel! Minden rendben lesz! Csak ugyanolyan higgadtan és kitartóan, mint korábban és semmi baj nem lehet ;) Pusssz

    VálaszTörlés
  5. Cic, kitartást, szorítok és vigyázz magatokra! Remélem jó hírekkel jössz az uh után! Magatok miatt talán jobb most ha szem előtt maradtok! Puszi

    VálaszTörlés
  6. Basszus! De ha muszáj, muszáj! Remélem nem a pavilonban vagy legalább! Ja és telnek szépen a hetek. 29 is betöltve lassan! Jövő hét végén cseréljük a 30 hetes pocakképet! :-) Kitartás és ölelés, várunk az uh után!

    VálaszTörlés
  7. Drága Cic, kérlek tarts ki. Remélem minden ok volt az UH-n.

    VálaszTörlés
  8. Szia. Zugolvasós vagyok, remélem minden rendben veletek.

    VálaszTörlés