2014. augusztus 13., szerda

egy, kettő..?

Nagyon rövid leszek, mert csak mobilnetem van és egy kinszenvedés pötyögni mobilrol.
egy szabályos petezsák szépen kivehető, korának megfelelő, méhen belül. :) van mellette egy " árnyék, ami lehet egy másik baba, de ezt még most nem tudta megmondani. De már az uh előtt mondta, hogy a hch alapján beleféfne két baba. Két hét múlva uh, addig várunk. Boldog várakozás lesz. :)
elnézést, hogy most kevesebbet írok és kommentelek de videken voltam, most meg a net...de mindenkire gondolok, U2, Heniii, Fella, Pinkman, Hanna, Mrsgardner...és a többiekre is. :)
Tünetek jönnek mennek, hasam sokat fájdogál, hőm 37, mellem feszülget, nem vész. Jaa, és azt mondta dr M. Hogy lombik esetén a stimu kezdete óta kell számolni a terhességet. IgY ma 4w 6. Hú, még naggyon az eleje. :)

8 megjegyzés:

  1. :))) Eleje, de ma amr 5 hetes vagy! Gratula!!

    VálaszTörlés
  2. na de jó, hogy írsz, már izgultam :) (már poénból arra gondoltam, kiszaladok megnézni dr M rendelőjébe, mert a közelben van:)) szuper hírek, és nagyon biztató, hogy 4w6d-n látszódott! Akkor 2 hét múlva elég visszamenni, ez is szuper! boldog várakozást neked is ;)

    VálaszTörlés
  3. Jajj nagyon örülök,már úgy vártam, hogy jelentkezz :-) Újabb két hét, nem baj, várunk :-) Gratulálok, minden rendben lesz, nem szomorkodunk akkor sem, ha egyszerre csak egy felé kell majd koncentrálnod azt a mérhetetlen anyai szeretetet ami benned van :-) Csodás várakozós két hetet! :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm!!!!! Fél hat körül van és nem tudok aludni. :\ front?

    VálaszTörlés
  5. Annyira örülök, Cic!!! És tök szuper,hogy látszódott, és lehet, hogy 2:))) Juuuj, de izgalmas!:)

    VálaszTörlés
  6. :) 1 vagy 2 :) huha ;) olellek

    VálaszTörlés