2014. április 20., vasárnap

Hivatalos eredmény

Pénteken volt a mâsodik hcg vérvétel, majd dél körül beszéltünk dr M-mel. Ez most nem sikerült- mondta. Mondtuk neki, hogy tudtuk már, mert megjött a menzeszem. Kérdeztem töle, hogy mi történhetett, hogy ilyen hamar megjött? Azt mondta, valóban szokatlan, de azt jelenti, hogy nem tudott a baba beágyazódni. Kérdeztem, hogy nem lehet e, hogy kevés volt a progeszteron. Azt mondta, szerinte már az is tùlzás, amit a programban kapunk. Nem ez volt a probléma.
A jó hìr az, hogy ùgy néz ki, beleférünk még a nyári szünet elött egy protokollba, majd jùnius elején kell dr. M-nél jelentkezni és megbeszéljük a részleteket.
Az elsö sikertelenségen tùl vagyok. Már tudom ,milyen érzés. Már tudom, milyen a protokoll, az injekciók, idöbeosztás, vizsgálatok. Ez a pár hét-hónap hamar el fog menni és nekivágunk a következönek. Egyébként nem is bánom, hogy van ez a kis szünet két protokoll között, nem lenne jó most azonnal belevágni. Kell egy kis feltöltödés, föleg lelkileg. Jól vagyok, de jobban kell lennem.
Mindenkinek Áldott Hùsvétot kívánok! :)


1 megjegyzés:

  1. Úgy sajnálom...! Olyan szuper, hogy így fogod fel...:-) Hamar eltelik ez az idő, addig meg szabadságot kaptál, használd ki!!! :-)

    VálaszTörlés