2015. október 18., vasárnap

Nooooormááliiiis?

Az milyen már, hogy egyedül a tus alatt is a gyerekeknek szóló dalokat éneklem??  Rojtosra éneklem altalaban a szám estére, es ma is azon kaptam magam, hogy a hétpettyes katocabogarat éneklem. No comment.
Errol eszembe jutott, amikor korhazban voltam, aki olvas, az tudja, hogy nagyon rosszul bírtam, utáltam, akkor meg többször előfordult, hogy a " ragyog a szívem mint a nap, sohasem voltam boldogabb" Mohamed Fatima ' slágert dúdoltam. Pff.

8 megjegyzés:

  1. Ebben a pillanatban osztottam meg a tegnapi éneklős szösszenetemet :D
    És igen, teljesen normális vagy! Egy normális anyuka, normális hozzáállással és imádni valóan aranyos történetekkel ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elolvastam a dalodat. Szuper. :) ilyeneket mi is szoktunk, mármint átkölteni ismert dalocskákat. Szerintem ezzel egyértelműen magunkat szórakoztatjuk.

      Törlés
    2. Egyertelmu :-) Viszont tok jo gyakorlas arra az idore, ha mar felfogjak, jokat lehet majd kuncogni ezeken :-)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem tök jó, hogy gyerekdalokat dalolsz! :-) Én ma reggel arra keltem, hogy egy hal számolós dalt memorizálgatok! :-) Átkölteni mi a mulatós dalokat szoktuk, de abból mindig valami poén lesz

    VálaszTörlés
  4. Jaj nekem is benne maradnak ezek a fejemben. Én a "Cini cini cincog az egér"-rel jövök megyek, napok óta. És nálunk több állattal is van ez, pl. "Hápi hápi hápog a kacsa" és a kacsának baromi hülye hangja van és néha kacsahangon szólalok meg mert úgy bennem maradt.

    VálaszTörlés
  5. Dettó! :) Tegnap, mikor először mentem hosszabb útra egyedül, folyamatosan Halász Jutka dalokat dudorásztam. Ha a gyerek van, még énekelni is szoktam neki az utcán - ha bolondnak tartanak, letojom :)

    VálaszTörlés