2015. november 27., péntek

Mérges vagyok

Nem elég, hogy szülés utan megnőtt a lábam, Csikos es nagy a hasam, hullik a hajam, fáj a talpam, egesz hónapban vérezgetek, pattanásos vagyok, vastagabbak az ujjaim, nem tudom a karikagyűrűmet hordani, a mellem is valtozott ( nem jó irányba), még a hátam is szörnyen fáj! Én nem tudom, de lehet, hogy a sok fekvés és hatalmas súly kombináció cseszte igy szét a hátam es a derekam. Nem mulik el nap fajdalom nélkül. Brühühü.
Visszatértem. 

19 megjegyzés:

  1. Na jó csak eggyel kapcsolatban tudlak megnyugtatni. Nekem terhesség alatt nem nőtt meg a lábam, mivel már úgy 37-38 éves koromra megnőtt. Tehát ez így is úgy is bekövetkezik. És 41-es lábam van és a magyarországi cipőkereskedők még nem jöttek rá hogy ez is egy méret...
    Nekem is szarabb a hátam (mondjuk sose volt jó) sokszor veszem észre tükrök előtt mászkálva Zselykussal hogy mennyire görbén tartom magam.
    Csinálj gyógytornákat, nézz le a netről azt lehet 3-4 perces ütemekben is.
    Én ma tartottam egy "tornabemutatót" a csajnak, váll és hátgyakorlatot 12 percig nézte a műsort az ülőszékéből. Jó lehet hogy csak véletlen volt hogy eddig bírta, de szerintem a te csajaid élveznék ezt az előadást.
    Hmm az ujjaimat nem néztem meg, eszembe sem jutott gyűrűt felpróbálni. De majd most...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyikkel is nyugtattál meg? :)

      Törlés
    2. Hát azzal hogy a lábad nem a terhességtől nőtt meg. Az megnő mindenképp ahogy öregszünk. És már most lecserélheted a cipőkészletedet. Nekem akkor kellett kidobnom minden cipőmet mikor a legtöbb pénzem és így a legtöbb cipőm volt. Sírtam és fotókat készítettem róluk.

      Törlés
  2. :D ne haragudj, de olyan vicces volt ez a "visszatértem":)) Szerintem ezek idővel elmúlnak azért. Csak gondolom én, hogy mivel nem valami napfényes tengerparton hevered ki pár héten át a szülést, mindennap egy koktélt nyalogatva és a legnagyobb problémád miatt azon sóhajtozva, hogy jaj most melyik fürdőrucit aggassad magadra, ezért kicsit lassabban mehet a regenerálódás. De előbb utóbb el kell múljon szerintem, nagyon fiatal vagy még:) Kitartást!

    VálaszTörlés
  3. Szia Sorstárs! Nekem is fél számmal nagyobb a lában, csíkos és nagy a hasam, ellenben nem fáj már a derekam, hátam, vérzésem is beállt, a hajam olyan dús mint terhesen, a karikagyűrűm és jegygyűrűm lötyög az ujjamon ugyanis lassan 10 kilóval könnyebb vagyok mint a terhességem előtt. Mellem nekem is picit lógósabb :-))) Ehhez kellett két év az ikrek születése után. Szóval csak azt akartam mondani hogy türelem, én ugye már nem vagyok mai csirke, lehet azért kellett több idő a regenerálódásra. De amint elkezdenek totyogni, ezekkel a problémákkal nem lesz időd foglalkozni :-) Csak hogy lelkesítselek! :-P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én benne vagyok a két évben, ha ugyanezeket elmondhatom majd, mint te. :)
      Nagyon ügyes vagy! Tényleg.
      És köszi!!

      Törlés
  4. Ez az egész hónapban vérezgetés nem a spiráltól van? Meg a vizesedés?

    Nekem nem nőtt meg a lábam, mellem sem lóg (kicsi mell eredménye), most a hátam sem fáj, de a harmadik gyerek után rettenetes volt, eljutottam egy olyan állapotig, hogy ha leültem nem tudtam felállni. Akkor voltam ortopédián és kiderült, hogy számos gerincproblémát nyertem el magamnak, ezek egy részével születésem óta rendelkezhettem, csak éppen nem tudtam róla (pl. van nyitott ágyéki csigolyám). A gyógytorna helyrehozott, és most nem jött elő, titka az, hogy csak a pelenkázón pelenkázok, nem görnyedek földön, ágyon meg egyéb ilyen helyeken.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is a spiráltól van, de remelem el fog múlni. Viszont spirál elott is sokkal hosszabbak voltak a menzeszek, mint szülés elott. Kellemetlen leginkabb.
      Ó, kicsi mell, minden vágyam!! :) legalabbis kisebb. Na jó, csak egy kicsit.
      Nekem is el kellene menni ortopediara, de olyan szinten viszolygok már az orvosoktól, hogy belegondolni sem akarok. Eloszor inkabb megpróbálok valami gerinc tornát a YouTube-ról. Ha valaki tud ilyet, szívesen veszem!

      Törlés
    2. A tornához nem kell ortopédia, itt nálunk legalábbis csomó helyen van gerinctorna, én végül a kórházira jártam, mert az irtózatosan jó volt, de nem kell hozzá semmi (úgyis fizetni kell). Kicsi mell, hát nekem meg évekig sok nyomorúságot okozott (ma már nem).:-)) A mensijeim nekem is hosszabb lettek a szülés után, szerintem ez simán normális. Korábban 4 nap alatt vége volt, most 6-7 napig is eltart, bár ebből igazából csak a 2. nap durva.

      Törlés
  5. Nekem is nagyon fáj a hátam és a derekam a sok babacipeléstől. Nálad nem lehet, hogy ezért fáj?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én igyekszem nem sokat cipelni őket. Mármint mostanában. Elso nehány hónapban sokat voltak kézben, lehet, hogy ez még annak az utóhatása?

      Törlés
  6. Cic, Péntek Enikő tornákat keress a neten. Amúgy is nagyon jó gyakorlatai vannak, de hátra is sok jó van, gyógytorna elemekkel és ezek mind otthon végezhetőek.

    VálaszTörlés
  7. Én a mellemet sajnálom a legjobban. :) Hízni sem híztam terhesen, ugyanannyi kiló voltam szülés után 3 nappal, mint amikor teherbe estem, most viszont az elmúlt egy évben 6 kilót szedtem fel az újabb babásodási kör kapcsán...
    Szerencsére a hátam nem fáj, a lábam nem nőtt és striáim se lettek, de ha lennének is büszkén vállalnám őket :) Viszont a fájdalomra nem lehetünk büszkék, mindenképpen orvosolni kell, nehogy rosszabbodjon a helyzet. Persze, próbáld meg a gerinctornát előtte. Nálunk a Művelődési házban fillérekért szoktak tartani ilyen foglalkozásokat, nézz te is szét, hátha nálatok is van. Esetleg nem tudsz elszabadulni masszázsra?
    A hajhullásra szedsz vitamint?


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, cinket szedek rá időszakosan. Szokott segíteni.

      Törlés
  8. Szia Cic!

    A lábméretem 1 évvel a szülés után visszacsökkent (42-ről 41-re, haha), úgyhogy még ne dobd ki a cipőidet!
    Remélem a többi is megoldódik! :-)

    VálaszTörlés
  9. Szia Cic!

    A lábméretem 1 évvel a szülés után visszacsökkent (42-ről 41-re, haha), úgyhogy még ne dobd ki a cipőidet!
    Remélem a többi is megoldódik! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem dobtam ki, mert utalok ilyesmit kidobni. Akkor azt mondod van remény? De jó lenne!
      Köszi.

      Törlés