2015. november 3., kedd

Ikrek

Még nyáron találkoztunk séta közben az egyik szomszéddal, aki a házban lakik, neki kétszer is ikrei voltak, vannak. Érdekes, mert azt mesélte, hogy az ikrek nem annyira kötődtek a szülőkhöz, egymáshoz viszont annál inkabb. Mostanában, amikor látom, milyen jol elvannak, eszembe jut ez a mondat. Vajon nálunk is igy lesz? 
A szoros testvéri kötelék szuper dolog, szerintem a legjobb kapcsolat a világon. 

4 megjegyzés:

  1. Biztosan fantasztikus a kotodes koztuk, hiszen ok mar magzati koruktol egyutt vannak. Viszont nem hinnem, hogy mindez az anyukajukhoz valo kotodes rovasara menne, de nem vagyok szakertoje a temanak :-) Szerintem ha ikrek, ha nem,a legerosebb bastyajuk Te vagy, ugyanolyan eros kotelek lehet koztetek. Talan hamarabb onallosodnak, vagy legalabbis biztosan konnyebben szocializalodnak, a kozossegbe kerules biztosan konnyebb lesz es talan evidensebb lesz szamukra, hogy pl a jatekaikat megosszak masokkal. Nagyon kivancsi vagyok, Angi mikepp fog viselkedni, amikor mar a kozossegbe kerules lesz nalunk a fo attrakcio :-)

    VálaszTörlés
  2. Én is úgy hallottam hogy különlegesebb a kapcsolat közöttük mint a "sima" testvérek között. Egyik unokatesómnak vannak iker lányai és nagyon pátyolgatják egymást, figyelnek egymásra. Ők franciaországban élnek és az egyik nem hajlandó franciául beszélni (még kicsik és most olyanja van) és a másik mindenhol fordít neki, egyengeti az útját az óvodában, stb.

    VálaszTörlés
  3. hát nem tudom, nálunk borzasztóan igényelnek minket a gyerekek, de valóban nagyon szeretik egymást is és persze biztos vagyok benne, hogy ők nem csak testvérek (mindig mindenki ezzel jön, de szerintem ez speciálisabb kapcsolat). mondjuk még csak öt évesek, lehet, hogy végül teljesen elhidegülnek tőlünk, jaj:(

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés