2015. március 20., péntek

Március 26.

Ha minden igaz március 26-àn fognak megszületni az en bogàrkàim. Ha addig anyuka és a babàk is jol vannak, és nem akarnak esetleg kibújni hamarabb. Az en értékeim alapvetően jók, igaz, hogy a vernyomas kicsit emelkedik, azaz többször van 140/90 körül. Es jobban vízesedek, konkrétan olyan ujjaim vannak, hogy pfffff....emiatt nagyon zsibbad s jobb kezem, folyamatosan faj, alig tudok fogni vele. Az arcom is mintha megint dagadt volna. És egyre rondabb, ezt se felejtsük el. 
Hat nap, te jo ég! Izgatott vagyok. Szerelmes vagyok. Félek. Aggódom. Türelmetlen vagyok. Boldog leszek. Es minden rendben lesz. 
Hihetetlen felfogni, hogy tényleg kisbabàk, igazi hus vér kisbabàk vannak a hasamban, akik mar teljesen készen vannak az életre. 
Utalok várakozni, tudni kell rólam. Én az az: ott vagyunk màr?! Tipusú ember vagyok. 
Hat nap. 

14 megjegyzés:

  1. Annyira jó, annyira izgulok értetek :)))

    VálaszTörlés
  2. Sok erőt és kitartást ahhoz a hat naphoz, szorítok! :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, Cic, ez már a finis :)))) Pikkpakk eltelik az a hat nap!

    VálaszTörlés
  4. Kívánom hogy a hat nap még "nyugiban" teljen, szóljál a vérnyomásodnak meg a vizesedésnek, hogy ne kavarjanak be! :-)

    VálaszTörlés
  5. Már csak 6 nap, gondolj bele az már semmi ahhoz képest, hogy mennyit kellett kórházban lenned. Gyorsan el fog telni! Remélhetőleg a vérnyomás értéked és a vizesedés csökken vagy legalább nem lesz rosszabb. Drukkolok nagyon és kitartást, sok erőt kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Draga Cic! Ha a facebook nem ver at, akkor lehet gatulalni a csoppsegekhez! Engedd meg hogy udvozoljelek az ikres anyukak vilagaban, jo egeszseget es sok sok boldogsagot kivanok a csajszikkal! Millio puszi

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Szép dátum, aznap leszek 27 éves :) De ha előbb érkeznek, úgy is tökéletes, a lényeg, hogy nem sokára már babázhatsz! De jóóó lesz Neked! :):):)

    VálaszTörlés
  9. Mindjárt már csak 5 nap :) Gyorsan leperegnek! Gondolok rád sokat (ma is mikor az Alagsorban jártam:) Írj addig is minden nap! Puszi!!!

    VálaszTörlés
  10. En is ugy latom hogy mar megszülettek a babák. Sok boldogságot es erot es jo babazast:)))

    VálaszTörlés