2014. május 13., kedd

Endó para

A mostani menstruaciom barnás pecsételéssel kezdödött, ami nem tùlzok, de 6 napig tartott! Majd amikor megjött, egyik nap nagyon erös fájdalmam volt, még gyógyszert is kellett bevennem, amire a mütét óta nem volt szükségem. A fájdalom a combomba sugárzott. Ez és az elhùzódó pecsételés tipikus endometriozis tünet :( 26-án megyek a szuper orvosomhoz ,aki mütött, már alig várom, hogy megvizsgáljon és mondjon valami biztatót.
szóval most eléggé beszartam, és a diétât is komolyabban veszem emiatt. Megkérem majd dr B-t, hogy ultrahangot is csináljon és vegye fel a nagyítós szemüvegét, szùrja ki, ha van bent valami gubanc!

Most nem szedem a vitaminokat, de lassan ùjra elkezdem. Amit változtatok majd, hogy a D vitamint nagyobb dózisban, napi 4000-rel fogom szedni. Amin még gondolkodom, hogy szedjek-e terhesvitamint, vagy mint eddig, külön szedjem a folsavat, e vitamint, cinket, magnéziumot. Az Aspirin protect mellett is sokminden szól, bár dr M. Szerint semmilyen hivatalos eredmény nincsen a hatásosságára. Ellene van viszont, hogy egy ùjabb gyógyszer, amit szeretnék lassan minimalizálni.
Voltam bent mùlt héten a Klinikán, mert a Cyclogest kùp miatti egyik vérvételem elszùrták (haha) és megkértek, hogy ismételjük meg. Bevallom, nem esett jól bemenni, nem tudtam, mit keresek ott.

Szerintem, ha 3-án megyünk dr M-hez, és megjön, akkor mehetek vérvételre és a 20. Napon jöhet az elsö szuri. Gyorsan telik az idö.

1 megjegyzés: