2015. február 14., szombat

Grammok

Csenge 1712 gr, Laura 1542 gr. Vagyis ezek voltak csutortokon. A kis hízó bajnokok azota már biztosan szedtek magukra mèg. Mit ne mondjak, nem könnyű màr cipelni oket. 

Még korhazban, ráadásul latogatasi tilalom van, haza se mentem Hétvégén. Mit ne mondjak, piszkosul nehéz...ezerszer elképzelem azt a napot, amikor visszük haza oket. Amikor végre kilépünk, immár négyen a korhaz ajtaján...ez éltet. 

3 megjegyzés:

  1. Még mindig látogatási tilalom van? :( A férjeddel sem tudsz találkozni? Remélem, ezt a tilalmat mihamarabb feloldják, és jó lenne, ha a következő hétvégén megint kiengednének! Nem tudod valahogy kikönyörögni a dokidtól? Gondolok Rád!

    VálaszTörlés
  2. Bízom benne, hogy haza tudsz menni mielőbb egy kicsit azért, Cic. Mond valamit erről a doki, vagy biztat? Az nagyon jó hír, hogy így híznak a kis Tündérek, én nem is gondoltam, hogy ennyire gyorsan. Még pár hete sokkal kisebbek voltak, bár lehet, hogy csak az én időérzékem veszett el valahol...Sokszor eszembe jutsz, nagyon!

    VálaszTörlés
  3. Hú már nagyon nagyok. Iszonyúan drukkolok én is neked és nagyon remélem egyre gyorsabban fog telni az idő. Őrületes lehe. Én nagyon félek hogy így hosszútávra kórházba kerülök, bevallom. Csodállak hogy el bírod viselni viszonylag higgadtan. Sokat gondolok rád!

    VálaszTörlés